یک کتابچه کوچک جمع و جور که بیشتر با تاکید بر رشته رباتیک جهت راهنمایی خوانندگان برای کاریابی به نگارش در آمده است . اما برای سایر محصلین در رشته های فنی مهندسی و ... نیز مفید می باشد . پیشنهاد نویسنده این است که حتی کسانی که ترم یک دانشگاه یا دانش آموز هستند برای روشن تر شدن مسیر آینده شغلی خود این فایل را مطالعه نمایند . این فایل بیشتر حاصل تجربه شخصی نویسنده و همکارانش و مطالعه و تحقیق درباره کار تیمی و موضوعاتی این چنینی است و به جای اینکه شما ده ها کتاب بخوانید تا مطلب مفیدی گیرتان بیاید پیشنهاد می کنیم این مقاله را بخوانید .
پیام نویسنده مقاله : این مقاله یا کتابچه به منظورِ ارتقاء مهارتِ دانشجویانِ رشته رباتیک و تقاضای کاربران در دسترس عموم قرار گرفت . پذیرای نظرات شما هستم . اگر مشکلی در دانلود داشتید حتما عنوان کنید تا رسیدگی شود .
پانوشت ( بعنوانِ ضمیمه به مقاله اضافه شد ) : کسب و کارهای خانوادگی یکی از بهترین راه های کسب درآمد در ایران هست . به چند علت مختلف روانشناسی جامعه ایران به این نتیجه رسیدم که عمده ترین علل نتیجه بخش نبودن کار تیمی در کشور ، در کسب و کارهای خانگی و خانوادگی کمرنگ شده و تقریبا ً از بین خواهد رفت که از قرار زیر است :
عدم اعتمادِ اعضا به یکدیگر
نداشتن گذشت نسبت به رفتار اعضای گروه
نبود تلاش بی وقفه بدون توجه به میزان تلاش سایرین
عدم آشنایی اعضا با رفتارهای یکدیگر
ضمن اینکه در محیط خانواده احتمال بقای یک شرکت در 5 سال اول عمر خود خیلی بیشتر از محیط دوستانه یا شریکی است چرا که حفظِ جمع/گروه و تداوم کار از فروپاشی خانواده به عنوان یک نهاد پایدار بویژه در ایران جلوگیری می کند و فرهنگ خانوادگی ایرانی به راحتی اجازه نمی دهد روابط گروهی از بین برود . مدیریت در کسب و کارهای خانوادگی خیلی آسان تر است چرا که سینرژی ( اشتراك مساعي ) در تصمیم گیری ها به مراتب راحت تر از تیم های دوستانه است . بویژه با حضور مدیران خانواده : پدر یا مادر ، یا اعضایی از خانواده که حرف ِ آنها برای خانواده معیار محسوب می شود . حل کردن معضلات کاری و تیمی به وسیله ریش سفیدی نیز بسیاری موانع را پشت سر می اندازد .
البته همه این موارد به شرط داشتن ِ استحکام در بنای خانواده است و طبعا ً از خانواده ای که از درون دچار فروپاشی است و اعضای آن نمی توانند باهم گفتگو کنند ، انتظار نمی رود بتوانند در کسب و کار موفقیتی به دست بیاورند .
8 نظر on "راهنمای کاریابی رشته مهندسی رباتیک"