ربــاتیک یادگیری بی پــایـــان

 

 

 

ربات رباتیک

رباتیک یادگیری بی پایان سرشار از ذوق و علاقه است . نسخه های مختلفی از هر ربات وجود دارد ، از ربات لاک پشت گرفته تا وسایل نقلیه رباتیک مثل مریخ نورد هایی همچون R2-D2 . از ربات هایی که با 1 تا 10 پا راه می روند تا ربات های android یا انسان نما و هـــر آنچه شما در رویا تصور کنید می توانید آن را خلق کنید .

ربات ها وسایل الکترونیکی هستند که برای انجام کار خاصی در نظر گرفته شده اند . بسیاری از افراد واژه ربات را به ماشین ها اطلاق می کنند ، در حالی که به عنوان مثال یک مته پرس کاری هم یک ماشین است ولی باید توسط یک اپراتور کنترل شود تا بتواند کار کند در صورتیکه رباتها برنامه ریزی می شوند تا این کار (کنترل خودکار) را خودشان انجام دهند .

سطح تخصص و یا میزان یادگیری و تحقیقات شما که به عهده خود شماست مشخص می کند که شما چه رباتی بسازید ؟ برای کسانی که تجربه نسبی در برنامه نویسی کامپیوتر و الکترونیک دارند ورود و کار در این زمینه ممکن است ساده تر باشد تا کسی که تازه وارد این عرصه می شود . این دسته از افراد ربات های مدل ، وسایل نقلیه (RC=remote control) یا کنترل از راه دور می سازند و موارد فنی دیگری پیدا می کنند که آنها را به چالش می کشاند تا کارهای قبلی خود را تغییر دهند . کسانی که دانش و اطلاعات کمی در اختیار دارند علاوه بر اطلاعات و سواد فنی نیاز به انگیزه کافی برای شروع و ادامه کار دارند .

 

 

رباتیک یادگیری بی پایان 1

رباتیک یادگیری بی پایان 2

رباتیک یادگیری بی پایان 3

8 نظر on "ربــاتیک یادگیری بی پــایـــان"

  1. g
    کاربر میهمان فاطمه (تایید نشده) :: اکتبر 01, 2013 at 12:51 ::

    من و دوستم سال اول دبیرستانیم و میخوایم تو کلاسای رباتیک ثبت نام کنیم ولی هیچ اطلاعاتی درمورد این که چه طوری درست کنیم نداریم

    پاسخ مدیر محتوایی : به زودی صفحه ای برای راهنمایی افرادی چون شما ایجاد خواهد شد .

     

    پاسخ مدیر محتوایی : به زودی صفحه ای برای راهنمایی افرادی چون شما ایجاد خواهد شد .

  1. g
    کاربر میهمان (تایید نشده) :: ژوئیه 30, 2013 at 11:52 ::

    من کلاس دومم واطلاعات کافی ندارم من چی

  1. g
    admin :: ژوئیه 04, 2013 at 16:32 ::

    آقا مرتضی ؛
    به نظرِ من خوب دیدن ، خوب سوال پرسیدن و اینکه کسی بتونه راه های آموزش رو پیدا کنه نه صرفاً مطلب آموزشی رو ، سه نکته اساسی هستند که هر کی بخواد وارد دانشگاه بشه یا یه فنی بلد بشه باید داشته باشه به ویــژه مهندس ها ، به ویـــژه مهندسان رباتیک .
    شما بشمر ببین چند سوال پرسیدی ؛
    چند تاش پاسخ داده شده ؛
    و ضمن اینکه دانش آموز یا دانشجو نباید منتظر لقمه آماده باشه و انتظار داشته باشه دو کلمه بپرسه براش یه مقاله ارائه بدن ، چون ما هم ضمانت ندادیم پاسخگوی هر سوالی در زمینه رباتیک باشیم و مفتخریم در مسائلی که تخصص نداریم بگوئیم :
    " نمی دانــــم "

  1. g
    مرتضی (تایید نشده) :: ژوئیه 04, 2013 at 14:50 ::

    ممنون، هرچند به جوابم نرسیدم

  1. g
    admin :: ژوئیه 03, 2013 at 19:36 ::

    با سلام خدمت شما دوست عزیز ؛
    ابتدا به لینک : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C_%D8%B1... برو از ویکی پدیا - اگه خودت تو نت سرچ می کردی جوابتو می گرفتی به اسونی
    کافیه تو گوکل بزنی : رشته مهندسی رباتیک ؛
    تراز که چیز ثابتی نیس و حدودیه و چیزایی مث سهمیه توش موثره اما بهتره از دانشجوهای همون دانشگاه ها بپرسی من خیلی اطلاع ندارم
    بستگی داره بومی چه شهری هم باشی - طبیعتا قبولی تو دانشگاه های تهران سخت تره چون رقابت کشوری هست اما اگه بچه شهرستان باشی مثل همدان و شاهرود رباتیک می تونی راحت تر قبول بشی ولی خب امکانات و اساتید خیلی با تهران فرق داره دیگه
    ارشد و دکتراش هم تا جایی می دونم آوردند - چون من خیلی دنبال رباتیک آکادمیک نبودم (دانشجوی صنعتی شاهرود بودم )

  1. g
    admin :: ژوئیه 03, 2013 at 19:42 ::

    ازتون خواهش می کنم شتابزده و صرفا ً با استناد به دیده ها و شنیده های اجتماعی از رباتیک و به خاطر اسم و رسم و کلاس این رشته : رباتیک رو انتخاب نکنید حالا چــــرا ؟
    چون دروس سختی داره وسعت زیادی داره و اغلب افراد بدون شناخت و سنجش استعداد و علاقه به این زمینه وارد شده تجربیات تلخی رقم خورده
    با دید باز انتخاب کنید

  1. g
    niyayesh (تایید نشده) :: اکتبر 30, 2013 at 17:04 ::

    به نظرمن این رشته توایران فایده ای نداره،چون ازهر شاخه(برنامه نویسی،سخت افزار،مکانیک والکترونیک)مطالبی به صورت پراکنده وغیرتخصصی بیان می شه.

    پاسخ مدیر محتوایی : اگه اینطوری بخواید بررسی کنید هیچ رشته دانشگاهی حتی پزشکی و زبان شناسی و مکانیک هم فایده ای ندارند چون سیستم آموزشی ما معیوب ناقص و بیمار هست . در حال حاضر نتیجه تا حدود 80 درصد تابع تلاش های خود فرد هست و سیستم آموزشی چندان نقشی در تعیین سرنوشت شغلی و آینده افراد بازی نمی کند .

  1. g
    مرتضی (تایید نشده) :: ژوئیه 03, 2013 at 17:42 ::

    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت مدیر محترم سایت
    راستش یه سوال داشتم تورو خدا جواب بدید
    دارم دیوونه میشم
    میخوام بدونم آیا مهندسی رباتیک وجود خارجی داره؟اصلا همچین رشته ای وجود داره؟یا زیرشاخه ی یه رشته ی دیگه هستش؟
    چه ترازی لازم داره تا توی دانشگاه امیرکبیر یا شریف قبول بشی؟؟؟
    هرچی دنبال کارنامه های سال قبل این رشته گشتم پیدا نکردم که کسی توی رشته ی رباتیک دانشگاه امیرکبیر رفته باشه !آیا باید از رشته ی مکانیک وارد این شاخه شد؟؟؟
    تورو خدا جواب بدید به ایمیلم،بیشتر از 5 دقیقه هم وقت گرانبهاتونو نمیگیره،اگه بدونید با جواب دادن به سوالام چه لطفی در حقم کردید...

نظر بدهید !